Aktuellt

Vi coachar och utbildar i samarbete med Skolverket

I flera regeringsuppdrag har vi ansvarat för coachinsatser där vi både coachar och utbildar i coachning, bland annat i Skolverkets projekt "Handledning för lärande" I dag ansvarar vi för coachinsatsen i Skolverkets projekt "Samverkan för bästa skola" och inom "Nyanländas lärande".

Vi har utbildat Stockholm stads och Sollentunas lärarcoacher Bakgrunden är de projekt som genomförs i Stockholms stad inom grundskoleavdelningen och Utbildningsförvaltningen under en treårsperiod. Lärarcoacherna är rekryterade bland stadens lärare och de arbetar ca 60% som coacher ute på olika grundskolor, läs mer i pdf här 

Syftet med att utbilda lärarcoacher är att enskilda lärare och ämneslag ska få coachning och att lärarcoacherna ska stötta lärarna så att de utvecklas i sin yrkesroll. Ett mer övergripande syfte är att elevernas motivation, glädje och måluppfyllelse ska öka genom att de får ta del av en mer utvecklande och utmanande undervisning. Stockholms lärarcoacher - läs mer om det arbetet här!  (bruten länk)

Vi utbildar även Sollentunas lärarcoacher. Läs mer om arbetet i Sollentuna här! (bruten länk)

Coachutbildning för pedagoger

Våra coachutbildningar för pedagoger pågår på olika orter vid flertal tillfällen Läs mer om våra utbildningar här!

Skolcoacherna Sweden AB | Box 11041 | 100 61 Stockholm | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.